Mi a farnc ez?

A blog.hu-s változat az INTERNETDETEKTÍV teljes taralmának kivonatos lenyomata.

Videócsatorna

Mikrodekektív

Dokumentumok

Nincs megjeleníthető elem

Sajtóközlemény

Nincs megjeleníthető elem

Akció

Tartalom

Nincs megjeleníthető elem

Műsorok

Utolsó kommentek

Hol a helye az Internetdetektívnek?

2007.05.30. 23:01 | félig nigger | Szólj hozzá!

Címkék: internetdetektív civil jogvédelem

Amikor fellépünk a médiában mi is, azaz erről a kezdeményezésről kérdeznek bennünket, akkor mindig kicsit átgondoljuk önmagunkat: jelesül most arra kereste a választ a Kossuth Rádió Napközben című műsora, hogy miként védhet (saját) jogokat a civil, például mi is.

A legfontosabb két eleme az internetdetektívek által (föl)vállalt tevékenységnek - ez különben a műsorban is elhangzik majd -, hogy:

    1.) Újságírókként mi a tájékozódásban és a tájékoztatásban szerzett tapasztalatunkkal tudunk segíteni. Utóbbinak akkor nagyobb a szerepe, ha igazi hírverést akarunk, hiszen - lévén szakmabeliek - a fogadó médiumra szabjuk a konkrét eset “ajánlóját”, hogy szakzsargonban fogalmazzunk.

    2.) Leszámoltunk azzal a szakmai (ál)kényszerrel, hogy minden esetben a sztorit keressük: nekünk az az elsődleges, hogy megoldódjon azoknak az ügye, akik hozzánk fordulnak. (Meggyőződésünk, hogy akkor is meg lehet írni bármit, ha nem vesszük semmibe az emberi méltóságot és a hozzánk forduló panaszos érdekeit - legfeljebb kissé többet kell dolgozni a témán!)

Akit bővebben érdekel, hogy mi is hangzott el a Kossuth Rádió Napközben című műsorában, az meghallgathatja:

 


powered by ODEO

Az eredeti bejegyzés itt olvasható!

A bejegyzés trackback címe:

https://internetdetektiv.blog.hu/api/trackback/id/tr10089657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása